HELUE, FA'ATAU FOU

O le tulafono fou i le faʻatagaina o pulou mo taʻavale e lua e faʻamoemoeina mo le taumafanafana o le 2020. A maeʻa le 20 tausaga, o le ECE 22.05 faʻamaonia o le a malolo e faʻataga ai le ECE 22.06 lea e gaosia ai suiga taua mo le saogalemu o auala.Sei o tatou vaai po o le a.

O LE A LE SUIGA
E le o ni suiga ogaoga ia: o pulou tatou te ofuina o le a le sili atu le mamafa nai lo le taimi nei.Ae o le gafatia e faʻafefe ai le malosi o taʻavale, lea e masani ona mafua ai aʻafiaga ogaoga, o le a toe faʻaleleia atoatoa.O le taimi nei ua fa'atumauina lelei pulou ina ia mafai ona tatalia le maualuga o le malosi ona o a'afiaga tetele.Faatasi ai ma tulafono fou, o le a sili atu ona faʻamalosia le faiga o suʻega, faʻafetai i le faʻamatalaga o se numera sili atu o mea e ono aʻafia ai.

SU'EGA FOU A'OGA

O le homologation fou ua faʻamatalaina le isi 5, faʻaopoopo i le isi 5 ua uma ona iai (luma, pito i luga, tua, itu, puipui auvae).O laina ogatotonu ia, e mafai ai ona fuaina le leaga na lipotia mai e le avetaavale pe a oso le pulou i se pito i luga, lea e tatau ona faaopoopo i ai se faʻataʻitaʻiga faʻaopoopo, e ese mo pulou taʻitasi.
O le mea lea e manaʻomia e le suʻega faʻavavevave, o se suʻega e toe fai e ala i le tuʻuina o le pulou i tulaga eseese e 5, ina ia faʻamaonia taunuuga o aʻafiaga uma.O le fa'amoemoe o le fa'aitiitia lea o a'afiaga e afua mai fa'alavelave (tusa lava i le saosaoa maualalo) fa'asaga i fa'alavelave mautu, e masani lava i le si'osi'omaga o le taulaga.
O le suʻega e siaki ai le mautu o le pulou i luga o le ulu o le a faʻaalia foi, e fuafua ai le avanoa pe a tupu se aʻafiaga e faʻataʻamilo i luma faʻaseʻe mai le ulu o le uila afi.

TULAFONO MO METOGA FESOOTAIGA
O le tulafono fou o loʻo fausia ai foʻi tulafono mo masini fesoʻotaʻiga.E le tatau ona fa'ataga uma fa'aoso i fafo, a'o le'i fa'amaonia o pulou ua mamanuina e fa'apipi'i ai faiga i fafo.

POLO

Aso: 2020/7/20


Taimi meli: Apr-28-2022